(18+) Marilyn Manson a banda jeptišek v klipu "We Know Where You Fucking Live" terorizuje maloměstskou rodinu

16.09.2017 19:30 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Netrvalo to moc dlouho a po oznámení data vydání nové desky a uvolnění prvního singlu vypustil Marilyn Manson do světa také videoklip k písni "We Know Where You Fucking Live". To, co napověděla hudba, doprovodné video jen potvrzuje. Manson je zpátky a opět je tím bouřlivákem, který se nebojí šokovat - ostatně, porušování všemožných tabu a boření toho, co bývá považováno za tradiční hodnoty, je jeho druhou přirozeností.

V klipu z nového alba "Heaven Upside Down" tak vidíme Mansona, kterak s bandou perverzních jeptišek terorizuje spořádanou maloměstskou rodinu na typickém poklidném americkém předměstí. Střelba, oheň, sexuální násilí, vysoké podpatky, Manson ve své masce úchylného, mrtvolně bledého klauna s děsivým šklebem, který je ještě zvýrazněný zpěvákovým kovovým chrupem - to jsou hlavní atributy klipu, který si ledacos vizuálně bere z brakové filmové produkce sedmdesátých let. A my se společně s ním vracíme zpátky, kdy byl králem šoku. Uklidněný bledý císař z poslední desky je, zdá se, ten tam.

Nová deska vychází už 6. října, 19. listopadu si jej pak budeme moci užít živě na koncertě v Praze. Lístky koupíte třeba zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY