Seal se na novince"Standards" vrátí do éry Franka Sinatry

17.09.2017 11:48 - Honza Balušek | foto: Daniel Hlavac / musicserver.cz

Předělávky cizích skladeb nejsou pro Seala ničím novým, a tak se po dva roky staré nahrávce "7" opětovně pustil do nahrávání coververzí. Tentokrát se zhlédl písních z éry Rat Pack (nejslavnějšími členy tohoto volného uskupení byli třeba Frank Sinatra či Sammy Davis Jr) a výsledek pojmenoval "Standards".

Seal - Standards
© facebook interpreta
Sám zpěvák nové album označuje za to, které vždy toužil nahrát, a považuje za čest, že se na něm podíleli i hudebníci, kteří spolupracovali právě i s Frankem Sinatrou. Kolekci, která vyjde 10. listopadu, prozatím uvozuje písnička "It Was A Very Good Year", již si můžete poslechnout pod článkem.

"Standards" bude obsahovat tyto skladby: Luck Be A Lady, Autumn Leaves, I Put A Spell on You, They Can’t Take That Away From Me, Anyone Who Knows What Love Is, Love For Sale, My Funny Valentine, I’ve Got You Under My Skin, Smile, I’m Beginning To See The Light (featuring The Puppini Sisters), It Was A Very Good Year. Deluxe edice nabídne další tři písně: The Nearness of You, Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow, Christmas Song (Chestnuts Roasting).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY