"Automatic For The People" R.E.M. slaví 25 let, vyjde v bohaté reedici

15.09.2017 15:46 - Honza Balušek | foto: Jakub Havlas / musicserver.cz

R.E.M. sice už před několika lety svou kariéru pověsili na hřebík, nic jim ale nebrání se občas probrat archivem a potěšit fanoušky nějakou tou raritou. Aktuálně je na řadě skvělá deska "Automatic For The People", která letos slaví pětadvacet let od vydání. Pokud si v jejich rozsáhlé diskografii nemůžete vybavit, co na ní přesně najdete, stačí určitě zmínit, že třeba skladby "Man On The Moon" či "Everybody Hurts".

R.E.M. - Automatic For The People 25
© facebook interpreta
Nová edice této slavné nahrávky se v obchodech objeví 10. listopadu a ve své nejbohatší verzi nabídne hned čtyři disky. Kromě samotné desky o dvanácti skladbách to bude disk se živákem (koncert ve The 40 Watt Clubu byl jediný, který v roce 1992 odehráli), cédéčko se dvaceti demoverzemi a poslední bude Blu-Ray. Na tom kromě všech klipů najdeme album i ve dvou nových mixech s přídomky Dolby Atmos a Hi-Resolution Audio, fajnšmekři si tedy přijdou na své. Koupit si samozřejmě budeme moci i dvoudiskovou či vinylovou verzi.

Pokud si reedici "Automatic For The People" chcete předobjednat přímo u zdroje, zamiřte na oficiální web kapely, kde si můžete prostudovat i kompletní tracklist všech disků a další detailní informace.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY