David Stypka s Ewou Farnou sází v "Dobré ráno, milá" na křehkost a čisté emoce

12.09.2017 13:11 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

David Stypka vydal v průběhu jara skvělé album "neboj.", které se setkalo s vřelým přijetím nejen od posluchačů, ale i od hudebních kritiků. Ze zmiňované desky můžete z rádií znát již singly "Vrány taky" a "Jericho", nyní dostává prostor duet "Dobré ráno, milá", který zpěvák natočil s Ewou Farnou.

"Spolupráce s Ewou jak ve studiu, tak při natáčení videa pro mě byla velkou zkušeností. Ewa je profesionál každým coulem. Navíc pokaždé přináší milou a přátelskou atmosféru," dodává David, který společně se zpěvačkou v písni sází na čisté emoce a křehkost. Opravdovost emocí podtrhuje i skromné černobílé video, díky kterému oběma interpretům věříte každé slovo, které zpívají.

S výsledkem spolupráce je spokojená i Ewa. "Davida jsem předtím neznala, ačkoliv jsme ze stejného kraje. Tudíž bez jakýchkoli předsudků jsem si píseň pustila. Má nádherný text, a když mi zněla v hlavě týden v kuse, ozvala jsem se, že se ji nemůžu zbavit a jdu do toho. Jsem za to moc ráda. David má uhrančivý hlas, tvůrčí talent a já se zase mohla projevit v jiné poloze, než ve které jsem častěji k slyšení," dodává zpěvačka.

Pokud byste chtěli písně z desky "neboj." slyšet naživo, udělejte si čas od 19. října, kdy zpěvák odstartuje komorní turné koncertem v pražské Malostranské besedě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY