Ben Cristovao bude hledat budoucí hvězdu, se kterou nahraje hit v londýnských Abbey Road Studios

07.09.2017 11:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

V rámci projektu #jetovtobě, který si klade za cíl motivovat mladé lidi, pomáhat jim překonávat prvotní neúspěchy a plnit si své sny, se Vodafone společně s Benem Cristovao rozhodl objevit novou hudební hvězdu. Vítěz získá možnost nahrát s Benem společný singl v legendárních Abbey Road Studios v Londýně, vystoupí ještě letos jako host na Benově koncertě a natočí klip s renomovaným režisérem.

cover
© facebook interpreta
Také v letošním roce pokračuje úspěšný projekt #jetovtobě od Vodafonu zaměřený na mladou generaci. Jednotliví ambasadoři, mezi nimi i Ben Cristovao, společně s Vodafonem hledají talentované lidi v různých odvětvích, kterým pomůžou v jejich cestě za úspěchem. Na Benův workshop se v rámci loňského ročníku #jetovtobě přihlásilo mnoho skvělých a výjimečných hudebních talentů. Ty Ben celý den učil tajemství správného songwritingu - skládaní hitů. V letošním ročníku se vše posouvá ještě o stupeň výš a vítěz dostane jedinečnou šanci nahrát společný hit s Benem v nejlegendárnějších studiích na světě - londýnských Abbey Road Studios a posune svou kariéru o mílový skok dále.

Výzva probíhá v první fázi na Facebooku, kde mohou zájemci nahrávat své příspěvky do soutěže pod status na oficiálním profilu Bena Cristovao, případně je mohou poslat emailem na adresu ben@jetovtobe.cz. Předvybraní budou pozváni k vystoupení na Vodafone YOU FESTu, jehož druhý ročník se uskuteční 30. září na pražském Výstavišti. Zde během dne natočí na speciální stagi videozdravici, a hlavně odprezentují ukázku své tvorby/zpěvu. Desítka z nich se poté zúčastní finálního klání před porotou, v níž Bena doplní mj. dramaturg uznávaného hudebního rádia či přední hudební producent.

Během měsíce listopadu pak dojde k nahrávání společné skladby v Abbey Road Studios. Tato legendární studia založená na začátku třicátých let minulého století jsou nejvýrazněji spjata s diskografií kapely The Beatles. Výčet umělců, který zde ale za tu dobu nahrávali, je samozřejmě pestřejší a jednoduše ohromující: Pink Floyd, Foo Fighters, Duran Duran, Depeche Mode, Oasis, Radiohead, U2, The Gorillaz, Ed Sheeran, Frank Ocean nebo například Ellie Goulding. Není pochyb o tom, že čas strávený v těchto studiích bude pro vítěze opravdovým hudebním zážitkem na celý život.

O natočení videoklipu se postará režisér Tomáš Kasal. Tomáš je aktuálním držitelem Ceny Anděl za videoklip k písni "Hell.o" zpěvačky Lenny, na kontě má mnoho skvělých videoklipů, a to například pro Mandrage, Celeste Buckingham nebo Voxela. A především i Bena Cristovao, společně natočili klipy ke skladbám "Bomby", "Penny", "Instagram" nebo "Pure Girl".

"Po loňském povedeném workshopu v Sapě, kdy se přihlásili fakt různorodě šikovný lidi, jsem rád, že můžeme s Vodafone v hledání talentů pokračovat a nabídnout jim opravdu skvělý věci včetně pomoci uznávaných lidí z hudební branže. Jsem opravdu zvědavej, jaký talenti se přihlásí a co předvedou. Je jedno, jestli bude dj, zpěvák, nebo kytarista, šanci předvést se dáme všem," dodává za sebe k projektu Ben.

"Cílem je najít talentované umělce, kteří stále ještě hledají odvahu překročit vlastní komfortní zónu a ukázat, co v nich dřímá. Věříme, že podpora, kterou k soutěži nabízíme, je k tomu odvážnému kroku přesvědčí," dodává Vladimíra Doleželová za Vodafone.

Záznam z loňského workshopu s talenty a Benem Cristovao najdete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY