Oliver Lieb vydává po patnácti letech nové album

31.08.2017 12:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Není to tak dlouho, co jsme psali o projektu L.S.G., za kterým stojí legendární německý elektronický DJ a producent Oliver Lieb. Ten v uplynulých dnech své fanoušky šokoval, neb pod tímto pseudonymem vydal téměř bez varování nové album.

První studiový počin od roku 2002 dostal název "Double Vision", a to, že jde o první desku po patnácti letech, má za následek, že se sešlo opravdu hodně materiálu. Celkem devatenáct položek je rozložených na dva díly, které jsou logicky pojmenovaný "Vision 1" a "Vision 2".

Songy, ve kterých německý DJ nezapře vlivy techna, tech house, progressive či synth popu, mapují Oliverův vývoj za posledních více než deset let a zároveň dokazují, že se tento téměř padesátiletý producent, který se v hudební branži pohybuje již třicet let, nenechává ovlivnit aktuálními hudebními výstřelky, jejichž životnost je vždy velmi krátká.

Album "Double Vision" je prozatím k mání digitálně, fanoušci fyzických nosičů nemusí zoufat - vydání na CD je v plánu na přelomu září a října, a mělo by se dostat v rámci distribuce i do českých obchodů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY