Nové album dua Galantis vyjde v polovině září

30.08.2017 17:07 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Švédské elektronické duo Galantis poslední měsíce válcuje hitparády svými úspěšnými singly "Hunter" a "True Feeling", avšak to vše je jen předzvěstí něčeho většího - vydání dlouho očekávaného druhého studiového alba.

Galantis - The Aviary
© facebook interpreta
Christian Karlsson a Linus Eklöw svoji novinku pojmenovali "The Aviary" a v prodeji ji najdeme od 15. září. Titul, kterým pánové dozajista naváží na úspěch jejich debutu "Pharmacy", bude obsahovat celkem dvanáct songů a kromě výše uvedených na něm najdeme i loňské singly "No Money", "Pillow Fight" a "Love On Me".

Od začátku října se Galantis vydají na první část "The Aviary Tour", která se prozatím soustředí pouze na Ameriku a Kanadu. Třinácti zastávkám, mezi kterými nechybí Washington, Boston, Los Angeles nebo Las Vegas, bude v září předcházet ještě několik vystoupení v Evropě.

Čeští fanoušci to mají nejblíže k našim německým sousedům do Berlína, kde Švédové zahrají v rámci festivalu Lollapalooza. Jejich vystoupení se uskuteční první den dvoudenního akce, tedy 9. září. Pokud byste si jejich vystoupení nechtěli nechat ujít, jednodenní vstupenky na fesťák seženete za solidní cenu 79 Eur.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY