Promiňte, stará Taylor Swift je mrtvá! Nová se vám musí líbit, i když nebudete chtít

28.08.2017 12:08 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Chtělo by se říct: "Ta potvora to zase dokázala!" Taylor Swift hned po třech dnech od představení pilotního singlu "Look What You Made Me Do" z připravované desky "Reputation" na nás vypustila i videoklip. Premiéra proběhla v rámci slavnostního předávání hudebních cen MTV Video Music Awards, kde nejvíce sošek posbíral zpěvaččin rapperský kolega Kendrick Lamar. A výsledek? Jasně, že skvělý.

Video je seskládané z mnoha různých podob a tváří samotné Taylor Swift. Pochmurná atmosféra začíná v bouři na hřbitově, kde se z hrobu vydrápe na svět upgradovaná verze vládkyně hudebních rekordů. Taylor už není milou blondýnkou s kytarou kolem ramen ani tou naivní husičkou, která se s otevřenými ústy diví všem svým úspěchům. Ty vše svrhává do temné propastí a na piedestal vstupuje královna všech jejích dřívějších .

Jde vidět, že se přes klip přehnaly velké peníze. Tolik kostýmů za klip snad nevystřídala ani Lady Gaga. Uvidíme tak zombie Taylor, snake queen Taylor, grammy b*tch Taylor a mnoho dalších. Všechny jsou svým způsobem vizuálně krásné a je to drahá pastva pro oči. My už můžeme jen sledovat nárůst sledovanosti na počítadle pod videem. Jejímu hněvu se totiž nikdo tentokrát nevyhne. Zpočátku lehce nevýrazná písnička tak svým vizuálem získává pořádné grády.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY