Katy Perry si do klipu k "Swish Swish" přizvala slavné kamarády a snaží se nás pobavit

25.08.2017 10:25 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Po několika měsících čekání Katy Perry konečně představila hvězdně obsazené hudební video k singlu "Swish Swish". Skladba pochází z poslední desky "Witness" a režie klipu se ujal Dave Meyers. Jeho aktuální počin vám možná připomene známou animovanou komedii "Space Jam", kde Michael Jordan střílí koše po boku Bugse Bunnyho. Značný rozdíl je však v tom, že legendární snímek byl o něco vtipnější.

V klipu vede Katy tým outsiderů, který se utká v basketbalovém zápasu s divokými protihráči. Přestože její tým Tygrů neumí driblovat, obehrávat a ani střílet, nakonec zvítězí. Během hry samotnou zpěvačku několikrát trefí míč do obličeje a ona se komicky svalí k zemi. Tenhle scénář se za šest minut několikrát zopakuje. Chvílemi je to natolik trapné, že se člověk opravdu zasměje.

Perry se podařilo do její komedie zapojit plno známých tváří, vypíchněme třeba herce Terryho Crewse nebo známého Hafþór Júlíus Björnssona ze seriálu "Hra o trlny". Nechybí ani Nicki Minaj, která se na tvorbě songu podílela. Exotická zpěvačka v poločase hry rozzáří halu svým rapem a na prknech se zavrtí se svými tanečnicemi. Bohužel ani Nicki nezachrání video od toho, že působí jako tristní středoškolská fraška.

Vizuál se nečekaně objevil ve čtvrtek ráno, což je zajímavé, poněvadž nové singly a videa obvykle vycházejí až v pátek, aby získaly plnou sledovací výhodu pro žebříčky. Je možné, že Katy posunula datum vydání videa tak, aby nebyla zastíněna návratem rivalky Taylor Swift? Fanoušci přitom spekulují, že nashvilská zpěvačka posloužila jako impuls při vzniku samotné písně. Slovní hříčka Swish - Swift zřejmě není úplně náhoda.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY