Natalie Imbruglia se vrací do Česka, zahraje v Brně i Praze

25.08.2017 12:09 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Australská zpěvačka a herečka Natalie Imbruglia vyjíždí na turné a zastaví se i v České republice. Koncerty pojede k zatím poslední desce "Male", která je plná coververzí skladeb od mužských zpěváků. Imbruglia zažila největší slávu koncem devadesátých let s písní "Torn". Ta se stala obrovským hitem, který válcoval i tuzemské hitparády. Připomenout si tuto nebo některou z dalších skladeb mohou fanoušci koncem listopadu, 29.11. v Brně a 30.11. v Praze.

Natalie Imbruglia doposud vydala pět studiových alb, z nichž vzešly i další známé singly "Smoke", "Big Mistake" nebo i u nás úspěšná "Shiver". Poslední autorskou deskou je "Come To Life" z roku 2009. Předloňské "Male" nabídlo pouze covery známých interpretů, od Daft Punk přes The Cure až po Neila Younga. Všechny jsou předělány do převážně akustických aranží a získávají tak zcela nový rozměr.

Australanka se kromě pěvecké kariéry věnovala i módě a herectví. Známé jsou například její role z filmů "Underdogs" nebo "Johnny English". V roce 2004 byla také jednou z porotkyní v pěvecké soutěži X-Factor v Austrálii. Vstupenky na koncerty do brněnského Semilassa a pražského SaSaZu jsou již v prodeji. Jejich cena je stanovená na 990 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY