The Killers na očekávanou desku upozorňují temným videem k "Run For Cover"

24.08.2017 14:57 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

The Killers se vrací po pětileté pauze a pomalu stupňují propagaci páté studiovky "Wonderful Wonderful". Dalším singlem, který následuje po pilotním "The Man", se stala skladba "Run For Cover". Ta má již docela dlouhou historii, kapela si ji v šuplíku nechala deset let. Singl je již opatřen i videoklipem, ve kterém se vrací i baskytarista Mark Stoermer, který se věnoval své vlastní studiovce a neúčastnil se tak posledních koncertů domovské kapely.

Nejnovější zveřejněná část "Wonderful Wonderful" nabízí vražedný příběh, ve kterém hlavní postava čelí svému příteli a snaží se mu utéct. Dramatický vývoj končí hozením hořícího Molotovova koktejlu. Jednou ze součástí klipu je i kazeta popsaná datem vydání singlu, tedy 28/7, kdy byly zveřejněné také bližší informace o vydání desky. Všichni členové kapely se objevují pouze chvíli v pozadí celého příběhu, aniž by do děje zasahovali.

Skladba zaujme již úvodní kytarovou linkou, která připomene starší tvorbu. Původně byla plánovaná již pro třetí desku "Day & Age", nakonec však na ní prostor nenašla a zůstala uchovaná po celé desetiletí, než se z ní stal aktuální singl. Páté album "Wonderful Wonderful" nabídne deset skladeb a vyjde 22. září. Celá deska vznikala především v Battle Born Studios, které patří právě The Killers.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY