Taylor Swift je zpět! Nový singl vyjde už ve čtvrtek večer

23.08.2017 21:25 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Sociální sítě Taylor Swift prošly v posledních několika dnech obrovskou očistou. Veškerý obsah, který zpěvačka za dobu své existence nahrála, byl smazán, což naznačovalo, že se něco blíží. Přestože se spekulovalo, že letos žádná muzika od Taylor vydána nebude, opak je pravdou. Dnes byl oficiálně oznámen nový singl, na který se můžete těšit už zítra (tj. ve čtvrtek) večer, a aby toho nebylo málo, popová hvězda potvrdila současně i nové album.

Nová deska ponese název "Reputation" a dočkáme se jí letos na podzim, konkrétně 10. listopadu. Fanoušci hloubají o tom, že se bude týkat zpěvaččiny image, která byla v posledních letech značně pošpiněna. Autorka hitu "Blank Space" se potýkala s různými skandály, ať už beefy s Katy Perry, Kanyem Westem či jejím bývalým přítelem Calvinem Harrisem. Za své vypočítavé chování od veřejnosti Taylor získala přezdívku snake a sama si je toho nejspíš velmi dobře vědoma, neboť poslední týden na internet přidávala jakási podivná hadí videa.

Poslední album "1989" Swift vydala skoro před třemi lety, ale to jí nebránilo v tom, aby i tak zářila v hitparádách. Minulý rok bodovala se Zayem úspěšným duetem "I Don't Want To Live Forever". Jak se bude dařit jejímu novému singlu, je zatím ve hvězdách, ovšem možná je na čase se rozloučit s nekonečně vládnoucím "Despacitem".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY