Novinka Thirty Seconds To Mars "Walk On Water" je o svobodě a boji za to, v co věříme

28.08.2017 15:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již před několika týdny začala americká kapela Thirty Seconds To Mars své fanoušky na sociálních sítích přesvědčovat o tom, že jim představí nový singl very soon. Po několika teaserech, které slibovaly velkolepý comeback, se tak konečně dočkali. Trio včele s charismatickým Jaredem Leto před pár dny uvedlo do rádií novinku "Walk On Water".

"Song 'Walk on Water' je pro nás všechny. Je to píseň o svobodě, o vytrvalosti, o změně a boji za to, v co věříte," dodává frontman kapely, který skladbu i sám složil. Údernou píseň s chytlavým refrénem kapela podpořila i v rámci speciálního projektu - letos 4. července byl natočen materiál pro dokument s názvem "A Day In The Life Of America", na kterém se podílelo více než 90 filmových štábů. Ty se rozjely do všech amerických států a natáčely v tento státní svátek obyčejný americký život. Dokumentu bychom se měli dočkat v příštím roce.

O něco dřív se kapela vydá i na velké světové turné. V polovině září ji čeká ještě několik koncertů v Americe a Brazílii, Evropa by měla přijít na řadu na jaře příštího roku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY