Robbie Williams je v "Eyes On The Highway" opět rozněžnělý a hitový

13.08.2017 15:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již za necelý týden se v pražských Letňanech můžeme těšit na koncert Robbieho Williamse, který se v naší metropoli zastaví v rámci propagace svého loňského alba "The Heavy Entertainment Show". Kromě zmiňované desky nejspíše divákům připomene i to, o čemž jsme informovali před několika týdny, tedy že vydá na podzim již druhý díl ze série "Under The Radar", na které fanoušci najdou doposud nevydané a z drtivé většiny nepublikované písně.

Každý, který si album předobjedná, bude postupem času dostávat digitálně několik ochutnávek. Tou první je píseň "Eyes On The Highway", ke které zpěvák právě zveřejnil i lyric video. Těžko odhadnout, z jaké doby píseň pochází, divné ale je, že ji zpěvák nezařadil na žádnou z doposud vydaných desek. Zmiňovaná balada sice nabízí trošku plytký text, po hudební stránce jí však nelze nic vyčíst a díky skvělé produkci by se hravě mohla zařadit mezi Robbieho úspěšné singly z historie.

Připomeňme, že Robbie Williams v Praze vystoupí již v sobotu 19. srpna a přiveze si sebou i hvězdný support v podobě britského dua Erasure. Vstupenky na koncert seženete ještě stále v předprodeji sítě Ticketpro, a to na stání i stání u pódia.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY