Festival Letiště nabídne přelomový hudební program

12.08.2017 15:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ve dnech 18.-19. srpna 2017 ožije areál letiště v Drahotuších u Hranic na Moravě svátkem progresivní hudby. Čtvrté pokračování multižánrového festivalu Letiště nabídne přelomový hudební program, který se ponese v duchu art & party. Oproti uplynulým bouřím se návštěvníci mohou těšit na všudypřítomnou pohodu a spoustu interpretů, mezi kterými se objeví i velká zahraniční jména.

​ Čtvrtý ročník oblíbeného festivalu se pyšní nebývale našlapaným programem. Produkční agentura Air Force Production se společně s bookingovou společností Everything Goes Booking postarala o pořádné hudební pozdvižení. Historicky poprvé totiž vystoupí zvučná zahraniční jména jako B-Complex, britský kidkanevil nebo rakouský Monophobe. Ukážou se také hvězdy domácí i slovenské produkce jako Katarzia, The High Corporation, Bert & Friends, Kapitán Demo a další.

​ Změna přichází i v pojetí celého festivalu. "Po předchozích bouřlivých letech plánujeme publikum bavit všudypřítomnou pohodou. Zkrátka chceme, aby si každý našel ten svůj muzikální šálek čaje," sděluje ředitelka Martina Černá. "Návštěvník vychutná řadu kvalitních hudebních vystoupení, zároveň bude mít možnost poznat množství inspirativních lidí. A třeba získá i pár nových přátel," poodhaluje Černá leitmotiv akce a vysílá jednoznačnou zprávu. Festival těží především z osobního kontaktu posluchače s interpretem, což je aspekt, který řada současných tuzemských i světových festivalů postrádá.

​ Letiště se i díky novému vizuálu od Radima Měsíce snaží dát najevo, že jsou pro něj natolik typické bouře minulostí. Letošní ročník tak nabídne nejen velkorysý výběr hudebních žánrů, ale navodí i pozitivní, přátelskou atmosféru.

​ Očekávaná akce proběhne 18. a 19. srpna, proto je na čase sledovat radar a nenechat si utéct žádnou novinku. Vzrůstající zájem veřejnosti podtrhává také skutečnost, že se první řada lístků za snížené ceny dočkala svého vyprodání. Takže zůstaňte v éteru a sledujte novinky z programu, ať nezmeškáte let. ​ ​ ​


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY