Prázdniny v Telči o víkendu vrcholí koncerty Mňágy, Zrní a Lenny

07.08.2017 17:23 - Tisková zpráva | foto: Lucie Levá

Druhý týden právě probíhajícího pětatřicátého ročníku festivalu Prázdniny v Telči nabízí několik desítek hudebních vystoupení. Na programu je koncert The Tap Tap, proslulého orchestru studentů Jedličkova ústavu, anebo zpěvačky Moniky Načevy. Festival o víkendu vyvrcholí koncerty Mňágy, Zrní a Lenny.

Během prvních deseti dní festivalu Prázdniny v Telči se na zámeckém nádvoří odehrálo deset hudebních vystoupení, které často končily ovacemi ve stoje. Ve druhém týdnu festivalu se na zámku představí The Tap Tap, Druhá tráva nebo Monika Načeva. Poslední víkend Prázdnin v Telči bude opět nabitý. O páteční koncert se postará Mňága a Žďorp, která v Telči představí své nové a kritiky ceněné album "Třínohý pes". Sobota bude patřit kapelám Květy a Zrní a na náměstí se odehraje poslední večírek, s velkým pouličním hraním a společnou večeří po širým nebem. V neděli festival vyvrcholí vystoupením zpěvačky Lenny a folkrockového Jarretu.

"Bezkonkurenčně největší zájem je o nedělní vystoupení zpěvačky Lenny a folkrockového Jarretu. Také pohádky, které se každý den zdarma konají v zámeckém parku, lákají stovky diváků," uvedl jeden z pořadatelů festivalu Vojtěch Kolář. Svým vlastním životem žije také noční scéna v Panském Dvoře. Dosavadní rozmanitý program, kdy zde hráli například Midi Lidi, kubánští Atarés, anebo písničkář Thom Artway, završí kytaroví písničkáři Wild Tides a balkánský večírek s Circus Brothers. Celý program, fotky a tiskovou zprávu v digitální podobě najdete na www.prazdninyvtelci.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY