Desmod představuje emotivní klip "Chýbanie" z chystané desky "Molekuly zvuku"

05.08.2017 17:06 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Desmod je na Slovensku v současnosti nejpopulárnější kapelou a stále nevzdává ani svůj boj o český trh. V současnosti dolaďuje poslední detaily na chystané nové řadovce "Molekuly zvuku", která by se na pultech prodejen měla objevit v září. Z chystané desky už kapela zveřejnila několik skladeb a nejvýraznější ohlas u našich východních sousedů má jednoznačně velmi emotivní balada "Chýbanie".

Ta byla zveřejněna už před půl rokem, nyní však Desmod představil videoklip ve verzi pro český trh. Reakce na něj jsou vesměs takové, že hudba je hodně chválena ale klip s tanečníkem Pavolem Serišem v hlavní roli zdaleka tolik ne. Když se však na věc podíváme z té druhé stránky, právě tanec dokáže být naprosto jednoduchým a čistým vyjádřením konkrétních emocí, tak proč by to nemohlo jít takto?

Na Slovensku už má skladba na YouTube miliony zhlédnutí, opanovala všechny možné hitparády a bylo by fajn, kdyby se prosadila i u nás. Slovenská hudba opravdu není jen o No Name. Na chystaném albu bude i spolupráce s jednou z českých kapel a podzimní turné Molekuly tour má své zastávky rozdělené se Slovenskem půl na půl. To, že song skvěle funguje i naživo, už se mohli a mohou přesvědčit i návštěvníci českých hudebních festivalů, těm, kteří to neviděli a nevěří, nabízíme i živou verzi písně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY