Mick Jagger vydal najednou dva nové songy a k nim i kupu remixů

31.07.2017 13:05 - Jaromír Koc | foto: Mick Jagger

Britský hudebník Mick Jagger v minulém týdnu oslavil své čtyřiasedmdesáté narozeniny, a zatímco pro mnohé je tento věk jasným znamením jít do důchodu, frontman Rolling Stones se rozhodl ještě přilít olej do ohně a vydal jen tak dvě nové písně.

Mick Jagger - England Lost / Gotta Get A Grip
© facebook interpreta
I když to není tak dlouho, co se jeho kapela vrátila do hitparád s deskou "Blue & Lonesome", Jagger dle svých slov již nemohl déle čekat a rozhodl se písně zveřejnit. Jak song "Gotta Get A Grip" tak i "England Lost" totiž reagují na aktuální politickou situaci a jak Jagger dodává, jsou naléhavou odpovědí na dobu plnou frustrace, ve které se právě nacházíme.

Mick Jagger není rozhodně žádný troškař, a tak k oběma písním nejen natočil videoklipy, ale v limitované edici songy vydává na vinylu a na CD. Pokud navíc holdujete remixům, ani v tomto směru vás zpěvák nezklame. K písní "England Lost" existuje zatím jeden, o který se postaral britský rapper Skepta, druhá novinka má remixy již čtyři. Všechny jsou samozřejmě k mání na všech digitálních platformách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY