Jedenáctý ročník festivalu Balaton Sound navštívilo celkem 154 000 fanoušků

15.07.2017 14:44 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Festival Balaton Sound 2017 byl plný hvězd elektronické taneční scény, objevila se zde jména jako Hardwell nebo Armin Van Buuren. I letos se stal tento maďarský festival důležitou turistickou událostí. Balaton Sound přitahuje obrovské množství návštěvníků, již velmi často cestují z jiných evropských zemí. To potvrzuje i tisícovka fanoušků z České republiky, kteří letos dorazili ke břehům jezera Balaton. O tom, že je Balaton Sound nezapomenutelnou událostí, se budete moci opět přesvědčit v roce 2018 od 4. do 8. července.

Balaton Sound je pětidenní festival na pláži. Letos opět přivítal celosvětově nejžádanější DJs, stejně jako fenomenální a mezinárodně uznávané party ze série Elrow. Tato show, která byla na Balaton Sound prvním rokem, měla vlastní stage ve stylu hippie a okamžitě získala pozici jednoho z nejoblíbenějších míst celého festivalu. Největší nápor zažil celý areál v sobotu, kdy bylo vyprodáno a zcela zaplněný prostor viděl mimo jiné vystoupení Robina Schulze, Kyga či stále populárnější zpěvačky Dua Lipa a mnoho dalších.

Úžasná pouliční divadla ve velmi příjemném letním počasí přinesly k Balatonu nejen obří medúzy a bubenickou show, ale i kousek nefalšované atmosféry Rio de Janeira. Party přímo na hladině jezera jsou jednou z největších atrakcí na Balaton Sound a i letos byla pódia postavená na jezeře neustále plná. Plocha dva tisíce metrů čtverečních rozprostírající se přímo na hladině nepřetržitě lákala účastníky festivalu. Speciální party na lodích vyplouvajících z přístavu Siófok se letos staly velkým hitem, svědčí o tom fakt, že byly všechny vyprodané. Jako novinka se pro návštěvníky představily prohlídky nejzajímavějších koutů Maďarska ve 360 virtuální realitě, kterou přinesla na festival Maďarská agentura pro cestovní ruch.

Dvanáctý ročník Balaton Sound se bude konat na stejném místě, v nádherném Zamárdi mezi 4.-8. červencem 2018.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY