Anna K. se v novém klipu prochází prosluněným lesem s úsměvem na rtech

17.07.2017 17:56 - Aneta Králová | foto: facebook interpreta

Dnes už legendární ikona české hudební scény zpěvačka Anna K. vydává nový klip k písni "Co mi za to dáš". Skladba pochází z alba "Světlo", které vyšlo v březnu letošního roku. Režie videoklipu se chopil Martin Linhart.

Nový videoklip vznikal dlouhou dobu a měl několik scénářů. Do příprav zasáhly zprávy o zpěvaččině nemoci, která práci pochopitelně nešťastně zkomplikovala. Podle slov samotné interpretky zde byla možnost, že natáčení zruší či odloží. Nakonec však vzniklo optimismem sršící letní video. Česká hudební stálice se prochází prosluněným lesem a směje se. Mezi stromy míjí tanečníky a odříkává procítěný text písně. Navzdory životním překážkám zpěvačka ukazuje, že se nenechá zlomit a bude bojovat. Právě takovýmto odrazem jejího bojovného ducha je videoklip "Co mi za to dáš".

Píseň složil dlouholetý partner Anny K. Tomáš Vartecký ve spolupráci s Lukášem Pavlíkem z Čechomoru a Janem P. Muchowem. Kolekci "Světlo" zpěvačka vydala po pětileté pauze. Na jejím vzniku se podílel zajetý tým včetně zmíněného Tomáše Varteckého, ale také úspěšní britští producenti jako Steve Lyon či Jay Raynolds, kteří spolupracovali například s The Cure, Paulem McCartneym, Depeche Mode a dalšími.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY