Cosmic Gate ohlašují druhý díl alba "Materia", pro fanoušky nachystali i limitovaný box

08.07.2017 16:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již počátkem roku informovali, německé trancové duo Cosmic Gate rok 2017 odstartovalo projektem "Materia", tedy konceptem, kdy rozdělilo vydání nové autorské desky na dva díly. První díl vyšel digitálně v druhé polovině ledna, jeho závěrečná část vyjde první zářijový den.

Album "Materia Chapter.Two" bude (stejně jako první díl) obsahovat devět songů, a tentokrát bude mít nejen digitální, ale i fyzický formát. Cosmic Gate logicky spojili oba díly a vydají je i jako dvoudiskový komplet. Pro náročnější fanoušky je aktuálně k předobjednání i speciální box, který vyjde v nákladu pouhých pěti stovek kusů.

Skalní fanoušci tohoto úspěšného dua po něm určitě sáhnou, neb kromě "Materia Chapter One & Two" na dvou CD bude obsahovat i speciální 12'' vinyl s novými songy "am2pm" a "No Strings Attached", plakát, vlajku s logem kapely a nové desky a dvojici limitovaných náramků. Celý skvost bude navíc ručně očíslován a podepsán oběma členy. Pokud o box máte zájem, na nic nečekejte a objednejte si ho zde.

Aktuálně vydání titulu "Materia Chapter.Two" prezentuje song "Tonight", pro který se Cosmic Gate po čase opět spojili s australskou zpěvačkou Emmou Hewitt. Píseň měla v tomto týdnu premiéru v pravidelné rádiové show Armina van Buurena, pokud jste ji ještě neslyšeli, máte možnost pod článkem.

Dodejme, že mezi devíti songy najdeme i mnoho tracků, které duo natočilo s několika kolegy z taneční branže. Nechybí například Markus Schulz, Super8 & Tab, Arnej, zpěvačka JES nebo Eric Lumiere. Pokud si chcete dvojalbum "Materia" pořídit a mít ho mezi prvními, můžete to udělat již nyní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY