Nový klip Calvina Harrise "Feels" baví hvězdami i svou barevností

28.06.2017 10:45 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Calvin Harris vypustil další singl z nadcházejícího alba "Funk Wav Bounces Vol. 1", které vyjde v pátek 30. června. Ač je již několikátý v pořadí, jedná se o první, ke kterému bylo natočeno doprovodné video. Novinka rozhodně dokáže zapůsobit. Jakým způsobem, to už je věc další diskuze - s vizuálním ztvárněním "Feels" se totiž dostáváme víceméně na trip.

DJ skotského původu spolu s dalšími interprety, kteří se na skladbě podíleli, přichystali pravou letní oddechovku. Čiší z ní pohoda, nenucenost i recese. Na samém začátku zachycuje zrelaxovaného Pharrella Williamse na veslici a pro tuto příležitost zpět dlouhovlasou Katy Perry vlnící se mezi kvítím. Občas je vystřídá samotný Harris s baskytarou, se kterou se sem tam uskromní více do pozadí. Z uvolnění vás možná vytrhne až účast rappera Big Seana.

Letní vibrace této skladby se z audia ani videa nedají popřít. Tato menší bizarnost je prostoupena psychedelickým filtrem a všemožnou vyumělkovanou barevností, která nemusí být každému po chuti, avšak jediná ženská zástupkyně v tomto videu by vám možná odvětila "don't be afraid to catch feels...". Na čtveřici hvězd na pouštním ostrůvku se podívejte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY