Foo Fighters v úterý v Praze zahrají i tři novinky. Jako předskokan se představí Red Fang

27.06.2017 13:12 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již dnes večer (27. června) dorazí do pražské O2 areny kapela Foo Fighters. Návštěvníci se mohou těšit nejen na průřez celou jejich diskografií, ale dočkají se i minimálně tří písní z nadcházející desky.

Rocková kapela ze Seattlu by dnes v Praze měla hrát více než dvě hodiny a určitě nevynechá ani jeden ze svých zásadních hitů. Čeští fanoušci se ale taktéž dočkají aktuálního singlu "Run", který je předzvěstí nového alba "Concrete And Gold", jež vyjde v polovině září. Dalšími novými songy, které Dave Grohl se svými kumpány zařadil v průběhu jara do svých koncertních setlistů, jsou skladby "La Dee Da" a "The Sky Is A Neighborhood".

Komu by tato informace nebyla dostačujícím lákadlem, toho třeba potěší fakt, že publikum úderem půl osmé večer rozehřeje americká kapela Red Fang. Čtyřčlenná formace ve svém setu představí mimo jiné loňské album "Only Ghosts", které je již čtvrtou položkou v její diskografii.

Poslední vstupenky na dnešní koncert Foo Fighters seženete v předprodejích sítě Ticketportal, k mání budou samozřejmě i na pokladnách O2 areny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY