Novinka Wolf Alice vyjde v září. Venku je už první singl "Yuk Foo"

22.06.2017 10:09 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Už letos na podzim se britští Wolf Alice pokusí navázat na fantastický úspěch, který zaznamenali v roce 2015 s debutem "My Love Is Cool". Novinka "Visions Of Life" vyjde 29. září a posluchačům představí dvanáct skladeb.

Na nahrávání se společně s čtyřčlennou formací podílel producent Justin Meldal-Johnsen (poslední dvě alba M83 či aktuální řadovka Paramore). Kapela již představila první singl "Yuk Foo", jenž značí posun k tvrdšímu a punkovějšímu zvuku. Zpěvačka Ellie Rowsell nicméně prozradila, že dělat si podle něj představy o celém počinu by bylo scestné.

"Deska je celkem různorodá. Myslím, že pro začátek jsme chtěli přijít s něčím hlasitým, tak jsme si vybrali 'Yuk Foo'. Ostatní skladby jsou ale celkem odlišné," sdělila v rozhovoru pro NME.

Tracklist "Visions Of Life", postupně odkrývaný i s úryvky textů na Instagramu kapely, vypadá následovně: Heavenward, Yuk Foo, Beautifully Unconventional, Don't Delete The Kisses, Planet Hunter, Sky Musings, Formidable Cool, Space & Time, Sadboy, St. Purple & Green, After The Zero Hour, Visions Of A Life.

Úvodní "Yuk Foo" si poslechněte pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY