Z Mobyho klipu k písni "In This Cold Place" mrazí. Ukazuje krutou realitu

24.06.2017 14:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jen před pár dny vydal americký hudebník Moby se svojí kapelou The Void Pacific Choir novou desku s názvem "More Fast Songs About The Apocalypse". Mix písní, které se zaobírají aktuální politickou situací v Americe, globálními problémy ve světě, zabíjením zvířat pro maso a kůži, přijali fanoušci s nadšením, a to nejen proto, že plešatý vegan novinku nabízí i k bezplatnému stažení.

Kolekci devíti písní nyní doprovází i první plnohodnotné video. Animovaný klip k singlu "In This Cold Place" si vzal opět na starosti kontroverzní animátor Steve Cutts, který pro Mobyho vytvořil vizuál k nedávnému hitu "Are You Lost In The World Like Me", za který následně oba pánové získali několik prestižních cen.

I tentokrát Moby se Stevem působí na naše základní pudy a (bohudík kreslenou formou) upozorňují na násilí ve světě a příšerné mezilidské vztahy. Zarputilý vegan samozřejmě nezapomene připomenout i zabíjení zvířat a suchou nit nenechá ani na novém americkém prezidentovi. Pozor, celé je to nádherně provedené, leč velmi smutné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY