Armin van Buuren představuje klip ke svému letnímu hitu "Sunny Days"

22.06.2017 17:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Holandský DJ a producent Armin van Buuren patří k těm nejúspěšnějším již dlouhá léta. Před pár měsíci oslavil osmistý díl své rádiové show A State Of Trance, i v letošním roce potěšil stejnojmennou kompilací a skalní fanoušky nedávno překvapil i speciálním boxem s těmi nejúspěšnějšími klasickými hity jeho dosavadní kariéry, který doplnil o disk plný nových exkluzivních remixů.

I přesto, že Armina v následujících dvou měsících čeká téměř čtyřicet vystoupení (mimo jiné 4. července u našich slovenských sousedů v Trenčíně), nezahálí ani ve vlastní tvorbě. V letošním roce vydal již čtyři singly, ten pátý v pořadí představil jen před pár dny.

Píseň "Sunny Days" pokračuje v podobném trendu jako jeho nedávný hit "I Need You". Buuren i tentokrát výrazně zpomalil, dá se říci, že zaplul téměř do podmanivého mainstreamu, ve kterém si aktuálně lebedí například i Kygo nebo Martin Garrix. Dodejme, že v novince, jejíž rozjuchané video bylo natáčeno před pár týdny v Itálii, je ke slyšení losangeleský hudebník Josh Cumbee, který s Arminem song i složil. Skvělá práce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY