Susanne Sundfør se na "Music For People In Trouble" popere s emocemi

19.06.2017 11:14 - Dan Hájek | foto: Bella Union

Po dvou letech se na konci srpna dočkáme nové muziky od Susanne Sundfør - její šestá řadovka dostala název "Music For People In Trouble". Dojde i na změnu vydavatele, prvně ji tak zastihneme na značce Bella Union, která je domovem pro Johna Granta, Beach House nebo Hannah Cohen. S Johnem Susanne nazpívala duet "Mountaineers", který komplet bude uzavírat, do oběhu již bylo uvedeno klavírní melodrama "Undercover".

Susanne Sundfør - Music For People In Trouble
© facebook interpreta
Obal desky "Music For People In Trouble" odhaluje mnohé. Je otázkou, zda se dočkáme hudebních změn, které nám Susanne již naznačovala v dřívějších rozhovorech, prý ale máme očekávat velmi civilní, dojímavé písně, které mají být i dosti osobního charakteru. "Žijeme v době velkých změn. Všechno se pohybuje tak rychle a někdy až násilně, někdy minimálně znepokojivě. Myslím, že spousta lidí v těchto dnech zažívá nemalou úzkost a všechny tyto emoce jsem chtěla vtěsnat na své album," přibližuje téma novinky sama Susanne. Po vydání se chystá na komorní evropské turné, to proběhne zejména během července, září a října; České Republice se zatím bohužel vyhýbá.

"Music For People In Trouble" vyjde 25. srpna digitálně, na CD a LP a Susanne Sundfør pro tuto nahrávku poskládala rovnou desítku skladeb: Mantra, Reincarnation, Good Luck Bad Luck, The Sound Of War, Music For People In Trouble, Bedtime Story, Undercover, No One Believes In Love Anymore, The Golden Age, Mountaineers (feat. John Grant). Pilotním singlem se stala již zmíněná "Undercover", jejíž zkrácená verze byla uvolněna k poslechu nejenom na streamovacích službách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY