Moby vydal nečekaně nové album. Nabízí ho úplně zdarma

17.06.2017 09:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americký hudebník Moby opět dokázal překvapit své fanoušky. Naprosto nečekaně vydal novou rockovou desku, kterou pojmenoval "More Fast Songs About The Apocalypse".

Moby - More Fast Songs About The Apocalypse
© facebook interpreta
Jednapadesátiletý umělec, který nové album opět natočil se svojí doprovodnou kapelou The Void Pacific Choir, ji fandům nabízí na CD, růžovém vinylu a digitálně. Za ten poslední formát můžete zaplatit formou příspěvku na některou z charitativních organizací, které tento vegan podporuje, nebo si ji můžete stáhnout zcela zdarma - záleží jen na vás.

Novinka, která obsahuje devět písní, je volným pokračováním loňské studiovky "These Systems Are Failing", na které se Moby zaobíral nejen životním prostředím, ale například i zbytečnými technickými vymoženostmi, které nás obklopují. Pokud ji nemáte, nemusíte smutnit. Když si novinku "More Fast Songs About The Apocalypse" stáhnete, loňské album dostanete automaticky k tomu.

Dodejme ještě kompletní tracklist novinky: Silence, A Softer War, There’s Nothing Wrong With The World There’s Nothing Wrong With Me, Trust, All The Hurts We Made, In This Cold Place, If Only A Correction To Say Goodbye, It’s So Hard To Say Goodbye, A Happy Song.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY