Queens Of The Stone Age vydají v létě novinku "Villains"

15.06.2017 10:57 - Ondřej Kocáb | foto: Matěj Slezák

Queens Of The Stone Age mají hotovo a vše je připraveno k vypuštění sedmé řadové desky. Novinka ponese název "Villains" a měla by vyjít již během tohoto léta. Kapela to potvrdila prostřednictvím tweetů a videa, kterým navázala na nedávné záhadné obrázky a ukázky na sociálních sítích. "Villains" produkoval renomovaný Mark Ronson, prvním singlem bude skladba "Feet Don't Fail Me".

Mark Ronson je známý především ze spolupráce s hvězdami jako Adele, Amy Winehouse, Bruno Mars nebo Christina Aguilera, s rockovou muzikou doposud tolik kontaktů neměl. S frontmanem Joshem Hommem se však potkali při přípravách poslední desky Lady Gaga "Joanne", na kterou Homme několika tracky také přispěl, a spolupráce dopadla tak dobře, že se rozhodli pokračovat i u nástupce "...Like Clockwork" z roku 2013.

Kapela informace zveřejnila v zábavném videu, ve kterém je všech pět členů, z nichž právě Homme je vyslýchán detektorem lži ohledně nového alba. Ve snímku režírovaném Liamem Lynchem se objeví i Ronson a je možné slyšet i ukázku prvního singlu. Queens Of The Stone Age mají v plánu i návrat na koncertní pódia. Příští týden se představí na festivalu Amnesia, načež se přesunou do Austrálie a na Nový Zéland, kde stráví většinu července.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY