Dara Rolins je v novém singlu "Dúha" rozmanitá i rozpačitá

23.06.2017 17:20 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Dara Rolins se po dlouhých šesti letech ohlašuje s brzy vycházející deskou "ETC", z níž vyslala pilotní singl "Dúha". Po prvním poslechu vás asi napadne, co to vlastně Dara a její tým stvořili. Píseň se totiž poměrně odlišuje od předchozí tvorby. Ač je zpěvaččin skladatelský rukopis dobře rozpoznatelný a stále kvalitní, hudební složka za ním víceméně pokulhává.

Přes zmíněné lze však říci, že vizuál koresponduje s audiem. Slovenská zpěvačka se snažila pozitivně laděnou skladbu rozšířit také o prvky typu auto-tune. Modulace jejího hlasu však nezní ve výsledku úplně šťastně. Zkrátka vytušíte, že do takto laděné nahrávky taková ozvláštnění příliš nesedí.

Samotný song naznačuje rozmanitost každé ženy, která hraje všemi barvami, odtud pochází název "Dúha". Na videoklip, kde Dara a její spolek tanečnic ztvárňují divoženky, se ovšem dívá dobře. Nechybí prezentování vypracované zpěvaččiny figury, muž, pro kterého se stala duhou (zde herec, nikoliv její skutečný partner Rytmus), ani obsazení její devítileté dcery Laury.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY