The Offspring přijedou na konci léta zařádit do Prahy

07.06.2017 10:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Neuvěřitelných 24 let již uplynulo od první koncertní návštěvy legendy amerického punk-rocku The Offspring v České republice, a přesto stále předvádějí stejný drive jako poprvé! V roce 1998 se zastavili, těsně před vydáním jejich průlomového alba "Smash", v dnes již neexistujícím klubu U Zoufalců v Praze, letos se po šesti letech představí v 23. srpna v Malé sportovní hale.

Americká punk-rocková kapela The Offspring, která má na svém kontě devět studiových alb a jedno album s největšími hity, se před rokem připomněla hudebním fanouškům festivalovým setem na Rock For People. Tentokrát přijedou s plnohodnotným koncertním playlistem osvědčených hitů a zřejmě i s několika dalšími novými kousky z připravovaného studiového alba.

The Offspring vznikli v roce 1984 v Kalifornii, během své historie odehráli více než 1 100 koncertů po celém světě a prodali přes 40 milionů nosičů Jejich třetí studiové album "Smash" z roku 1994 bylo nejprodávanějším albem, které kdy vyšlo u nezávislého vydavatelství. Ta další již pravidelně okupovala přední příčky prodejních hitparád. Na nové studiové album kapely se netrpělivě čeká od roku 2012, kdy vyšlo "Days Go By".

Jako předkapely představí The Offspring českým fanouškům dvě nadějné formace mezinárodní punk-rockové scény - německo-švédskou kapelu Newdrive a britskou The Bottom Line.

Vstupenky na koncert jsou již v prodeji v cenách od 890 do 1290 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY