David Guetta finišuje s novým albem, za pár dní představí song s Justinem Bieberem

07.06.2017 12:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Již od podzimu minulého roku dává francouzský DJ a producent David Guetta pravidelně na vědomí, že pracuje na novém hudebním materiálu. Aktuálně finišuje s přípravou nové autorské desky, o které by měl prozradit mnohem víc již za pár dní.

Vše začalo předělávkou hitu "Would I Lie To You" původně od dua Charles & Eddie, koncem loňského roku následoval ještě společný song "Shed A Light" s Robinem Schulzem a Cheat Codes. Letos v březnu Guetta veřejnosti představil společný singl "Light My Body Up" s Nicki Minaj a Lilem Waynem, po kterém následovala klubová novinka "Another Life", na které se podílel i DJský kolega Afrojack.

Podrobnosti o nové desce bychom se měli dozvědět již za pár dní, tedy krátce poté, co francouzský DJ a producent představí song "2U", ve kterém uslyšíme i Justina Biebera. Oba umělci na sociálních sítích prozradili, že tato píseň bude mít světovou premiéru již 9. června. Podle dalších zveřejněných indicií bude text songu obsahovat mnoho ženských jmen. Ze by nové "Mambo Nr. 5"?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY