Katy Perry zveřejnila tracklist brzy vycházejícího alba "Witness"

05.06.2017 09:37 - Jana Kloučková | foto: facebook interpreta

Je to tady! Po třech ochutnávkách z alba, singlech "Chained To The Rhythm", "Bon Appetit" a "Swish Swish", Katy Perry vydá již v pátek 9. června svoji další desku s názvem "Witness". A nyní prozrazuje její tracklist, který čítá patnáct položek (viz níže pod článkem).

Překvapením se stává absence jakýchkoli dalších slyšitelných spoluprací, na které jsme si v poslední době u zpěvaččiných nahrávek zvykli. Musíme si tak vystačit s featuringy v podání hudebních osobností jako Nicki Minaj, Migos či Skip Marley v dosud vydaných singlech z desky, jiných už se nedočkáme.

V případě, že vás zpěvačka svými singly či vystoupeními již navnadila, je možné její show navštívit během evropské části turné "Witness: The Tour". Nemilou zprávou pro zdejší fanoušky však je, že výčet zastávek bohužel neobsahuje Českou ani Slovenskou republiku.

Novinka "Witness" přinese následující tracky: Witness, Hey Hey Hey, Roulette, Swish Swish (feat. Nicki Minaj), Deja Vu, Power, Mind Maze, Miss You More, Chained To The Rhythm (feat. Skip Marley), Tsunami, Bon Appetit (feat. Migos), Bigger Than Me, Save As Draft, Pendulum, Into Me You See.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY