Oh Wonder přivezou novou desku do Prahy

01.06.2017 20:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Oh Wonder se po loňském vyprodaném koncertu vrací do Prahy. Alt-popová dvojice z Londýna vystoupí 19. listopadu 2017 v klubu Roxy. Vstupenky za 495 Kč budou v prodeji od 9. června 2017 v 10 hodin přes fource.cz, GoOut.cz a Ticketpro.

Oh Wonder zaznamenali úspěch v roce 2015 svým eponymním debutem. První koncerty odehráli ještě před jeho vydáním a navázali koncertní šnůrou napříč kontinenty. Vystupovali ve Spojených státech, Kanadě, Latinské Americe, Austrálii, Asii i v Evropě. Všechny evropské zastávky, včetně té pražské, byly téměř okamžitě vyprodány, což je pro začínající kapelu úctyhodný výkon.

Hity "Technicolour Beat" či "Drive" čítají jen na Spotify přes padesát miliónů poslechů. Na úspěch debutové nahrávky se britské duo pokusí navázat druhou studiovkou s názvem "Ultralife", která vychází 14. července. Ochutnávka v podobě singlů "Ultralife" či "Heavy" zní velmi slibně. Zpěvný vokál Josephine Vander Gucht, výrazná klavírní linka a syntezátory v režii Anthonyho Westa, zůstávají. Kapela navíc slibuje hravé refrény, odvážné perkuse a texty o radosti, když najdete někoho, s kým chcete sdílet život. Romantici jak se sluší a patří.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY