Markéta Konvičková si do novinky "Teď už vím" pozvala Suverena

30.05.2017 15:16 - Redakce | foto: facebook interpreta

Markéta Konvičková se rozhodla k radikální změně. Z trošku buclaté holky se stává v posledních měsících sexy dračice, kterou česká hudební scéna potřebovala. Právě do světa vypouští svůj nový sólový počin, který vznikl ve spolupráci s populárním slovenský rapperem Suverenem. Song se jmenuje "Teď už vím" a je doslova rozchodovou hymnou pro ženy.

Konvičková, která ještě tento měsíc zářila ve třetí řadě populární televizní estrády "Tvoje tvář má známý hlas", v minulosti vydala několik alb a singlů, které se ale většinou setkaly se spíše vlažným přijetím. To by se ale u jejího nového singlu mohlo změnit. Song se nese v duch r'n'b a pěvecky jde snad o její nejlepší počin.

Písničku, kterou pro ni složila zpěvačka Elis Mraz, doprovází také stylový videoklip. Můžete ji v něm vidět v sexy outfitech, v tanečních scénách a též ve žhavé postelové scéně. Bude zajímavé, jak tuto radikální změnu přijme její mladší publikum, které si ji oblíbilo díky již zmiňované soutěži.

Konvičková letos plánuje vydat hned několik singlů, jedním z nich bude i pokračování hitu "Bloudím" s Janem Bendigem. Společně k němu za pár dnů odlétají natáčet videoklip do Tuniska.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY