Buskeři Lucky Chops se vrací. Tentokrát na brněnskou Flédu

30.05.2017 12:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Newyorští buskeři Lucky Chops se vrací do České republiky. Po vyprodaném koncertě v Praze se 2. srpna 2017 představí na brněnské Flédě. Vstupenky za 440 Kč budou k dostání od 1. června na webu fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro, dále také v Indies a Café Eleven v Brně.

Pozoun, saxofon, trubka, suzafon, bicí. Nic víc, nic míň. Z útrob newyorského metra, kde Lucky Chops začínali, se díky internetu stali fenoménem. Jejich covery hitů od Adele nebo Ariany Grande jen na youtube viděly miliony lidí. Nyní se pětice kamarádů vydává na další turné na podporu nejnovějšího EP "Walter", které obsahuje i cover "Helter Skelter" od Beatles. "Fanouškům, kteří nebyli na našem koncertě, jsme touhle nahrávkou chtěli přiblížit, jak zní naše show naživo," říká pozounista Josh Holcomb a dodává: "Žádné počítače. Prostě jsme šli do studia a hráli to jako bychom byli na koncertě a vymáčkli ze sebe úplně všechno."

Nakažlivá energie, neuvěřitelné nasazení, hecování publika a především výborná hudba - na to všechno se v srpnu na Flédě můžete těšit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY