Kryštof ve "Šňůrách" nabízejí házení popcornu do výstřihu či lesbickou líbačku

01.06.2017 12:37 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Letošního 1. června se neslaví pouze Mezinárodní den dětí, ale také čtyřicáté narozeniny Richarda Krajča a hlavně je to i den zveřejnění nového singlu kapely Kryštof "Šňůry". Ten se spolu s dalšími třemi novinkami objeví na nové výběrovce skupiny "25", která vyjde 23. června.

Novinku formace nahrávala v Americe opět se stejnými producenty jako minulé dvě desky "Inzerát" a "Srdcebeat", takže je logické, že i singlová novinka je zvukově spíše jejich pokračováním než něčím úplně novým. Sama kapela písničku označuje za svou snad nejveselejší vůbec a rozhodně nepřehání. Je z ní slyšet, že Kryštof opravdu chtějí tuto svou éru zakončit na vlně co největší hitovosti a energické radosti. Novinka by klidně našla své místo i na minulé desce, ale přece jen v ní poněkud ubylo elektroniky a naopak přibylo kytar. Jinak se jedná o typický hit kapely z poslední dekády, který určitě budeme slýchat celé léto ze všech rádií.

Videoklip natočila Krajčova partnerka Karin Babinská a koncipovala ho jako dvě rozdílné rozlučky se svobodou. Zatímco zpěvák si užívá s kapelou a dalšími kamarády v dětském centru (samozřejmě večer po zavíračce), ona rozjela party mnohem tvrdšího kalibru - kromě spousty alkoholu se dočkáme i házení popcornu do výstřihu, vášnivé líbačky mezi dvěma ženami či sjíždění schodů na kole. Video končí odchodem hlavní dvojice ve svatebním odění do dveří kostela a nápisem to be continued... Debaty o tom, zda je vše jen klip, nebo se Krajčo s Babinskou opravdu vzali, mohou začít, video je každopádně díky spoustě záběrů z obou rozluček hodně zábavné.

I "Šňůry" určitě zazní na dvou koncertech 16. a 17. září na stadionu Evžena Rosického v Praze, kde kapela završí oslavy svých pětadvaceti let na scéně. Zatímco první koncert je vyprodaný, na ten druhý vstupenky stále seženete. Jejich největší hity do té doby budete moci naposlouchat ze zmíněné výběrovky, která kromě běžných formátů vyjde i na magnetofonové kazetě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY