Carly Rae Jepsen přináší velký popový hit "Cut to the Feeling"

29.05.2017 14:59 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Na začátku své kariéry vypadala kanadská zpěvačka Carly Rae Jepsen jako jedna z mnoha, která si do svého životopisu připíše jeden světový megahit (v tomto případě "Call Me Maybe") a slehne se po ní zem. Opak je ale pravdou. Každá její nová deska přináší chytlavé popové melodie a udržuje rádiový éter pořád na vlně líbivosti. Její písničky jsou sice takovou tou žvýkačkovou popinou, ale která ze současných zpěvaček se do něčeho podobného ještě pouští?

Nový singl "Cut to the Feeling" se stal součástí animovaného filmu "Balerína", který protančil v březnu našimi kiny, aniž by mu někdo věnoval zvlášť velkou pozornost. K finálovému tanci mladičké baletky začne hrát tato už na první poslech chytlavá pecka. Po docela dlouhé době se fanoušci dočkali i plnohodnoté studiové verze. Refrén tu má konečně několik za sebou jdoucích vět a melodie srší velkým optimismem. Vlezlé intermezzo v podobě ooooááááooooo si začnete pozpěvovat už při druhém nástupu.

Píseň "Cut to the Feeling" by mohla do rádií nahnat svěží vítr. Mezi všemi těmi EDM prvky à la The Chainsmokers a refrény, které pětkrát za sebou zopakují tři slova, by zářila jako malý briliant. Konečné hodnocení je hodně nadnesené, ale někdy přijde zkrátka skladba, která přinese čistou a upřímnou radost. A o tom je hudba především.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY