Hans Zimmer se začátkem června vrátí do pražské O2 areny s novým programem

28.05.2017 13:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Loni v květnu se v České republice poprvé představil Hans Zimmer, slavný německý skladatel filmové hudby, kterému se tehdy povedlo vyprodat pražskou O2 arenu. Již 4. června se vrátí na místo činu a pokusí se o totéž s novým koncertním programem.

Hansovo vůbec první turné s názvem "Hans Zimmer Revealed" v roce 2016 odstartovalo dvěma vyprodanými koncertními večery v londýnské Wembley, po kterých následovalo třiatřicet po sobě jdoucích vystoupení v hlavních evropských metropolích včetně Paříže, Prahy, Berlína, Mnichova, Ženevy, Dublinu nebo Vídně. Skvělé recenze po každém vystoupení a neuvěřitelný přímý ohlas přiměly Hanse přidat do turné v roce 2017 poprvé i Skandinávii.

Živá vystoupení Hanse Zimmera začala v roce 2017 na západním pobřeží USA, pokračovala v Austrálii a na Novém Zélandu. V polovině května se Hans Zimmer se svým ansáblem opět vrátil do Evropy, kde absolvuje celkem šestadvacet zastávek. Přesně za týden (4. června) se v rámci "Hans Zimmer Live On Tour" opět vrátí do našeho hlavního města.

Letošní koncerty jsou rozděleny do dvou částí. První zahrnuje některé skladby z klasických filmových hitů jako jsou "Gladiátor", "Lví král" nebo "Piráti z Karibiku". Druhá část uvede inovované verze slavných skladeb, které známe třeba z "Temného rytíře" nebo filmu "Počátek", v nichž vystoupí speciální hosté ze světa rocku a popu.

Vstupenky na tuto jedinečnou show seženete v předprodeji sítě Ticketportal a zaplatíte za ně od 1 490 do 5 490 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY