The Kooks mění termín pražského vystoupení, zároveň vydávají výběr největších hitů se dvěma novinkami

20.05.2017 10:42 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

The Kooks s politováním oznamují přesunutí pražského koncertu v Malé sportovní hale 26. května 2017 na 11. listopad tohoto roku. "Velice nás to mrzí, ale z logistických důvodů jsme nuceni koncert The Kooks v Malé sportovní hale v Praze dne 26. května 2017 přeložit na 11. listopad tohoto roku. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín," vyjádřil se k novému termínu vystoupení management britské indie popové hvězdy.

The Kooks - The Best Of... So Far
© facebook interpreta
Kapela zasílá fanouškům svou omluvu: "Omlouváme se, že musíme termín koncertu odložit. Moc se na vás těšíme v listopadu a děkujeme za vaši podporu, která je pro nás vším." The Kooks navíc 19. května vydali nové album "The Best...So Far". Jedenáct let od vydání první nahrávky "Inside In/Inside Out" přicházejí s výběrovou kompilací obohacenou dvěma novými písněmi. Nejen ty zazní i během podzimního pražského koncertu. Zpěvák Luke říká: "Bylo nesmírnou potěchou spolupracovat, cestovat, hádat se, nesnášet a milovat ty nejtalentovanější lidi, které jsem kdy v životě potkal. Je to nejlepší zaměstnání na světě a nemám vůbec v úmyslu s tím v dohledné době skončit." Během pražského koncertu The Kooks nabídnou fanouškům klasické singly, B-strany i nové nahrávky, které vznikly během posledních několika měsíců.

The Kooks se dali dohromady v roce 2004 v jihoanglickém Brightonu a prakticky okamžitě o nich bylo slyšet. Pouhé tři měsíce po založení kapely je ve své stáji přivítali Virgin Records. Už druhé album "Konk" (2008) po vydání debutovalo na prvním místě britské hitparády a získalo nakonec zlatou desku, jeho následovník "Junk Of The Heart" spatřil světlo světa o tři roky později a nejnovější album "Listen" vyšlo v roce 2014.

Předskokany pražského koncertu jsou Lake Malawi. I ti chystají na letošek pro své fanoušky vydání alba "Surrounded By Light". Album by mělo vyjít v prosinci a nedávno kapela prezentovala stejnojmenný singl i videoklip.

Vstupenky na pražský koncert je možné zakoupit v sítích Ticketpro a GoOut. Koncert pořádá agentura Charm Music.

Seznam písní na albu "The Best Of...So Far" je následující: Naive, Always Where I Need To Be, Junk Of The Heart (Happy), Bad Habit, She Moves In Her Own Way, Shine On, Seaside, Down, Sofa Song, Is It Me, You Don't Love Me, Forgive & Forget, Ooh La, Sway, Eddie's Gun, Matchbox, Be Who You Are - Alternative Intro, Broken Vow, Naïve (The Him 2017 Remix) (jen digitálně).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY