Katy Perry se stane porotkyní v obnovené soutěži American Idol

18.05.2017 14:24 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Kolem Katy Perry je v posledních týdnech opět hodně rušno. Vydala video k novému singlu "Bon Appétit" a oznámila vydání alba "Witness", které podpoří velkým turné. Kromě toho ale také zasedne za porotcovský stůl ve znovuobnovené soutěži American Idol.

Ve své době nejsledovanější talentová show v USA se na televizní obrazovky vrátí po krátké přestávce od proklamovaného posledního ročníku, jenž skončil v dubnu loňského roku. Soutěž však čekají změny - po patnácti sériích se přesouvá z televize FOX na stanici ABC a tvůrci slibují inovovanou podívanou. V posledních týdnech se spekulovalo, že by se mezi porotce měla zařadit i vítězka první série Kelly Clarkson. Ta nakonec dala přednost konkurenční show The Voice, a proto se tvůrci rozhodli pro jinou velkou hvězdu - Katy Perry.

Ještě před pár dny přitom popová diva v oblíbené The Ellen Show mlžila a na přímou otázku Ellen DeGeneres v podstatě neodpověděla. Nyní je však její účast jistá, Katy o svém novém projektu informovala své příznivce na Twitteru a slíbila, že pozornost soutěže vrátí zpět k hudbě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY