Royal Blood lákají na novou desku koncertním klipem k "Hook, Line & Sinker"

18.05.2017 12:40 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Jedno z nejočekávanějším letošních rockových alb mají na červen naplánované britští Royal Blood. Ti se svým eponymním debutem v roce 2014 získali hned několik cen a takřka přes noc se stali rockovými hvězdami. Nástupce desky nese název "How Did We Get So Dark?" a již svým prvním singlem "Lights Out" byla laťka nastavena vysoko - ukázalo se, že rozhodně je na co se těšit.

Druhý singl se jmenuje "Hook, Line & Sinker" a na síle rozhodně neubírá. Hutné kytarové riffy ještě přidaly na ostrosti, a přestože refrén není tak chytlavý jako u prvního singlu, nejedná se o žádné zklamání, ba naopak. Novinka potvrzuje vysoká očekávání a dá se již nyní tušit, že půjde o nepřehlédnutelnou desku rockového pole letošního roku. Skladba je doplněná ryze koncertním vdeoklipem, který je halen převážně do černobíla, až na minimální prostřihy.

Režisérem tohoto bouřlivého záznamu je Ben Lowe, jinak producent či dokumentarista pro různé televizní stanice. Kromě dvou hlavních postav kapely jsou v prostřizích i záběry na poskakující publikum, ukazující, jak divoké koncerty u Royal Blood jsou, a jsme tak svědky headbangingu, crowdsurfingu a dalších tanečních kreací. Deska "How Did We Get So Dark?" vychází 16. června a nabídne deset skladeb.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY