Shakira vydá koncem května nové album "El Dorado"

17.05.2017 09:52 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Shakira rozradostnila své fanoušky, když na sociálních sítích oznámila vydání nového studiového alba. "El Dorado" vyjde už 26. května. Jedná se o první španělsky zpívané album od vydání desky "Sale el Sol" (2010). Zatím poslední eponymní album zpěvačka vydala před třemi lety.

Shakira - El Dorado
© facebook interpreta
Na novince se objeví celkem třináct písní včetně již vydaných singlů "Chantaje", "Deja Vu", "La Bicicleta" a "Me Enamoré". Již nyní je možné si desku předobjednat na všech digitálních službách.

Jak se zdá, singly se fanouškům kolumbijské krásky líbily. Například "La Bicicleta (The Bicycle)" je fúzí urban a latino hudby ve spolupráci s Carlosem Vivesem. Singl se držel pětadvacet týdnů na první příčce žebříčku Billboard Latin Airplay a ve Španělsku byl oceněn pětinásobnou platinou. Následující "Chantaje (Blackmail)", ve kterém hostoval kolumbijský zpěvák a skladatel Maluma, se s více než 1,1 miliardy zhlédnutí na YouTube stal jedním z největších hitů latinskoamerických skladeb v historii.

Další skladby na albu jsou: Nada (Nothing), Amarillo (Yellow), Perro Fiel (Lap Dog) feat. Nicky Jam, Trap feat. Maluma, Comme Moi (Like Me) feat. Black M a Toneladas (Tons). Album "El Dorado" obsahuje také tři anglicky zpívané písně: When A Woman, Coconut Tree a What We Said feat. Magic.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY