Frontman The Offspring Dexter Holland si udělal doktorát z molekulární biologie

17.05.2017 08:43 - Milan Menčík | foto: Čestmír Jíra / musicserver.cz

O The Offspring nebylo poslední dobou příliš vidu ani slechu. Fanoušci, kteří měli obavy třeba z toho, že v jejich oblíbené formaci něco neklape, mohou být ale v klidu. Dexter Holland si totiž potřeboval dodělat doktorát z molekulární biologie na University Of Southern California. Svou dizertační práci orientoval na smrtelný vir HIV. Na muziku však dle příspěvku umístěném na oficiálním webu kapely nezanevřel. S kapelou chystá nové album na příští rok.

Frontman punk-rockové kapely si tak ve svých jedenapadesáti letech může před jméno psát titul PhD. Stopětasedmdesátistránkovou disertační práci na téma viru HIV si můžete přečíst zde. Výsledky svého bádání hodlá Holland využít i tím, že je bude průběžně vydávat v odborných časopisech a publikacích.

The Offspring vznikli v Kalifornii před třiatřiceti lety, eponymní debut jim vyšel o pět let později. Na přelomové album "Americana" však kapela musela počkat až do roku 1998. Přineslo hity, které dodnes kapela nepřekonala - jmenovat můžeme "Pretty Fly", "The Kids Aren't Alright" či "Why Don't You Get A Job?"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY