Fanoušci se dočkají dokumentu i hraného filmu o rapperovi 2Pacovi Shakurovi

16.05.2017 18:51 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Jedním z nejoblíbenějších rapperů českého fotbalového bosse Jaroslava Starky byl 2Pac Shakur, samozřejmě než byl zastřelen. I on tak jistě bude mít radost, že o něm vzniká celovečerní dokument, který režíruje Steve McQueen. Dle webu Deadline.com natáčení zaštítila společnost Amaru Entertainment, kterou založila rapperova taktéž zesnulá matka Afeni Shakur.

Právě představitelé Amaru Entertainment uzavřeli dohodu se správcem Shakurovy pozůstalosti a společně na díle budou spolupracovat i s vydavatelstvími Interscope a Universal. "Jsem hrozně nadšený, že budu moci prozkoumat život tohoto legendárního umělce. Těším se na spolupráci s jeho rodinou, abych převyprávěl nepřikrášlený příběh tohoto talentovaného člověka," těší se McQueen.

Aby toho nebylo málo, fanoušci se dočkají nejprve hraného životopisného filmu "All Eyez On Me". Ten dostal svůj název podle čtvrtého alba, které Shakur vydal v roce 1996. Symbolicky bude mít premiéru už 16. června, v den, kdy by se interpret dožil 46 let. Hlavní roli ve filmu režiséra Bennyho Booma dostal Demetrius Shipp Jr., jeho maminku hraje Danai Guriru. Další role obsadili Lauren Cohan (Leila Steinberg), Kat Graham (Jada Pinkett), Jamal Woolard (The Notorious B.I.G.), Stefon Washington (Puff Daddy) či Harold House Moore (Dr. Dre). Scénář napsali Ed Gonzalez a Jeremy Haft.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY