"Bon Appétit" je promarněná šance. Katy Perry ho zkazila dětinským zpracováním

15.05.2017 08:19 - David Böhm | foto: facebook interpreta

S Katy Perry to už asi jiné nebude. Její videoklipy se nejspíš nikdy nevymaní ze škatulek dětinský či přeplácaný (čest několika výjimkám). Spolupráce s hiphopovou skupinou sice není světoborná, o určitý progres v diskografii této Američanky však určitě jde. I prvotní nápad na videoklip zní vcelku nadějně - kanibalismus se v popu vyskytuje zřídka. Ale jeho zpracování je v "Bon Appétit" bohužel žalostné tak moc, že kvůli němu Hannibal Lecter ve své cele nejspíš spáchá sebevraždu.

Po nadějném začátku, kdy se Katy nejprve musí nechat kuchaři vysvobodit z fólie, začne gastronomická show plná nevkusu. Před vhozením do vývaru se musí zpěvačka z nějakého důvodu nechat obalit v mouce. Při této příležitosti se také nechá prohníst, jakékoliv pokusy o hravost ale kazí interpretčiny otravné obličeje, které mohou pobavit snad jen nejmladší obecenstvo. Nechutné? Počkejte si na flambování jazyka. Zpěvačka pak může rozdávat pohledy sebesmyslnější, posluchače už ale na její menu dávno přešla chuť, na rozdíl od partičky masojedů u stolu. Tyto mlsně se tvářící hosty ale překvapí vcelku příjemný zvrat, o jejž se postará právě Migos.

Bez nějakého ale určitě můžeme pochválit neonové osvícení této groteskní restaurace. Takže ten výsledek není až tak hrozný? To by si Perry musela odpustit naprosto otřesnou finální fotomontáž, která toto dílo pohodlně usadila vedle propadáku jménem "Birthday". Bohužel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY