Madonna konečně ukáže své rebelské srdce. Záznam "Rebel Heart Tour" vyjde v září

19.05.2017 17:26 - Jana Kloučková | foto: klapper.cz / musicserver.cz

Čekání na zvukový a obrazový materiál ke zpěvaččině "Rebel Heart Tour" ještě donedávna neznalo konce. Tomu však nyní byla učiněna přítrž. Na své plány Madonna nejprve upozornila prostřednictvím instagramového příspěvku, jenž byl doprovázen komentářem "Rebel Heart DVD almost ready!". Dle posledních zpráv se její obdivovatelé budou mít brzy nač těšit, neboť zpřístupnění nahrávek úspěšného turné k albu "Rebel Heart" bylo právě oficiálně potvrzeno.

Poslední turné hodlá americká rebelka zvěčnit na CD, DVD, Blu-ray a nebude chybět ani možnost digitálního downloadu. Datum vydání je stanoveno na 15. září tohoto roku. Záznam byl pořízen v australském Sydney během března roku minulého. Obsahem fyzických nosičů se stanou živá provedení písní plus bonusy včetně behind the scenes.

Ačkoliv je Madonna činnou koncertní umělkyní, ne všechny koncertní šňůry se ve finále oficiálního záznamu dočkaly. Z toho důvodu byly dosavadní obavy o nevydání zcela relevantní. Úspěšná show, která měla za úkol prezentovat stejnojmenné album, byla započata již na podzim roku 2015 a ukončena v průběhu loňského března. Mezi zastávkami se objevila rovněž česká metropole, a to hned dvakrát za sebou. Počtem zastávek tak interpretka zopakovala dvojnásobnou návštěvu Prahy při "Confessions Tour" v roce 2006.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY