Klubovou sezónu v Roxy zakončí německý house Super Flu

16.05.2017 10:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Do Roxy míří letní atmosféra, slunce a hlavně německý house s prvky techna v podání Super Flu. Parťáci Andhim, srandisté a hlavně prvotřídní producenti Feliks a Mathias za sebou nechávají po třináct let na scéně nesmazatelnou stopu. Rádi si hrají, experimentují a svými melodiemi pobaví každého na parketu. 23. června zakončí klubovou sezónu a připraví všechny na letní vlnu parties. Předprodej vstupenek v ceně 250 Kč + poplatky probíhá na GoOut, v NoD za zvýhodněných 260 Kč.

Super Flu plakát
© facebook interpreta
Většina elektro producentů se bere vážně, ale ne Super Flu. Feliks a Mathias tvoří zábavnou dvojici, kterou charakterizují originální videa ("Euterpeh", "Oktavlachs"), vtipná sebeprezentace a hlavně hravé housové melodie. Své fanoušky si získali právě díky originalitě, kterou vkládají do všeho, co dělají. Čekat můžete všechno, ale určitě ne nudu. Kde berou inspiraci, už prozradili v rozhovoru pro Noisey: "We believe in the secret powers of beer."

Super Flu stojí také za labelem Monaberry, pod kterým vyšly releasy třeba i Oxia, Monkey Safari, Kollektiv Turmstrasse, Noir a Andhim. S těmi se v posledních letech dali dohromady, a tak vznikly hity jako "Reeves", "Mr Bass" nebo "Hasoweh". Super Flu vydávají po třinácti letech na scéně album "Musik 3", které vyjde v červnu. Hned poté ho ukáží v klubech a na festivalech a možnost budou mít i pražští fans 23. června v Roxy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY