Imagine Dragons představili název, obal i tracklist chystaného alba

12.05.2017 10:39 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Jednou z největších hvězd letošního ročníku Colours Of Ostrava budou američtí pop-rockeři Imagine Dragons. Na festivalu vystoupí hned v jeho zahajovací den, tedy ve středu 19. července, a dá se očekávat, že zahrají i písně z nové desky, z níž už představili trojici skladeb. Prostřednictvím svých profilů na sociálních sítích už také odtajnili tracklist, obal i název nahrávky.

Imagine Dragons - Evolve
© facebook interpreta
Novinková kolekce "Evolve" vyjde 23. června a bude obsahovat jedenáct písní, přičemž se dá očekávat, že bude vydána i deluxe verze s dalšími bonusovými songy. Ke skladbám "Believer" a "Thunder" už byly vypuštěny i videoklipy, dalším zveřejněným singlem se stala "Whatever It Takes". Na podzim se formace vydá na celosvětové turné, prozatím však oznámila pouze termíny vystoupení v Severní Americe. Hostovat jim tam budou Grouplove a K.Flay.

Tracklist alba "Evolve" je následující: I Don't Know Why, Whatever It Takes, Believer, Walking The Wire, Rise Up, Make It Up To You, Yesterday, Mouth Of The River, Thunder, Start Over, Dancing In The Dark.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY