Rolling Stones čeká na podzim evropské turné, Česko minou

11.05.2017 08:33 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Legendární Rolling Stones se letos vrátí do Evropy. Koncertní turné dostalo název "No Filter" a bude situováno také do měst, kde se Stouni ještě neobjevili. Česká republika v seznamu chybí, nejblíž se proto fanoušci mohou vypravit do rakouského Zeltwegu, kde se představí 16. září.

Start turné je naplánován na 9. září do německého Hamburgu, dalšími zastávkami budou Mnichov, Spielberg, Curych, Lucca, Barcelona, Amsterdam, Kodaň, Düsseldorf, Stockholm, Arnhem a dvakrát Paříž. "Hrozně se těším, že na podzim vyrazíme na turné po Evropě. Vrátíme se do několika známých míst a přijedeme i tam, kde jsme ještě nikdy nehráli," prohlásil Mick Jagger. Kapela slibuje zahrát největší hity, ale též přidá i některá překvapení.

Rolling Stones brázdí koncertní pódia už pětapadesát let. Prodali přes 250 milionů svých desek a rovná desítka studiových alb se objevila v žebříčku 500 nejlepších desek všech dob magazínu Rolling Stone. Loni se formace připomněla albem "Blue & Lonesome", na kterém vzdala hold svým vzorům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY